Cautare

814 de rezultate pentru "mall promenada in strai de sarbatoare" (3.05 secunde)
S-au pus romanii pe cumparaturi de zici ca a venit sfarsitul lumii. ... De brazi nu prea s-au atins oamenii, asa ca... in ajun de Craciun puteai sa te autoservesti cu brazi moca sau la pret de nimic.
Cica prilej de sarbatoare, de urari si bilanturi, de planuri pentru un an mai bun si mai implinit, cu realizari care sa le intreaca pe cele din anii precedenti. An de an speram la un mai bine general.
Lasindu-si ca limacsii mucozitatile pe postamentul statuilor ori de cite ori se iveste ocazie sa fie si o camera de luat vederi ori vreun aparat de fotografiat prin apropiere, multi dintre mai marii zilelor de ieri, de azi si de miine fac din orice eveniment prilej de sarbatoare.
Pe 22 august 1944, Armata Rosie era la granita de Est a Romaniei si nimic nu-i mai putea opri inaintarea.
N-am cuvinte pentru situatia jalnica, dureroasa in care a ajuns Universitatea, echipa umilita de cine vrea si de cine nu vrea.
E sarbatoare la Ploiesti, dupa ce Petrolul a castigat duelul cu Concordia Chiajna cu scorul de 2-0 si si-a asigurat promovarea in Liga 1.
Bani in minus pentru unii, in plus pentru altii. ... De la cel mai mic butic si pina la marile lanturi de magazine sau restaurante, ori bistrouri, se constata o explozie de produse adaptate cu de-a sila pentru Valentine's Day.
Fiecare nou Sfant Valentin pe sistem american aduce noi prilejuri de dispute intre "nationalisti" si restul lumii. In fiecare an se discuta daca romanii ar trebui sa-si manifeste iubirea pe 14 februarie, 24 februarie sau in fiecare zi. De parca ar conta.
Plange o tara intreaga, an de an, ca din pacate, pentru cei mai multi dintre romani, ziua de Dragobete si-a pierdut semnificatia, aceasta sarbatoare a iubirii autohtone fiind subminata de cei care o substituie cu Sfantul Valentin, ala american.
Mai mult pentru reprezentantii galatenilor decat pentru locuitorii de rand, dar in principiu e bine.
Ziua Nationala a Romaniei trezeste din ce in ce mai putine sentimente patriotice in romani. Am putut asista cu totii la repetitiile pentru 1 Decembrie, care au incurcat circulatia mai ceva ca gropile si reparatiile care par sa nu se mai termine in capitala.
Cred ca nimeni in lumea asta nu are mai multe sarbatori ca noi, romanii. Craciunul, Sfantul Ion, Sfantul Vasile, Pastele, ziua de 1 Mai etc... ... Macar la capitolul asta stim sigur ca nu vom fi ajunsi prea curand de altcineva.
Peste 1,3 milioane de romani poarta numele celor doi sfinti arhangheli. Este ultima sarbatoare inainte de Postul Craciunului, care incepe pe 15 noiembrie.
De cand a aparut si pentru noi, cei din Estul ortodox, aceasta sarbatoare a iubirii, m-am cam ofticat. In loc de Valeriu, ar fi putut sa ma cheme si pe mine Valentin.
Crestinii ortodocsi sarbatoresc astazi Inaltarea Domnului, o sarbatoare mare, notata in calendar cu cruce rosie. Inaltarea Domnului este cunoscuta si sub numele de Ziua Eroilor sau Ispas. Parintele Vasile Ioana ne spune ce semnificatii are aceasta sarbatoare si ce ar trebui sa stie credinciosii despre acesta zi.
Romania este o tara cu un mozaic cultural bogat si divers, care se mandreste cu o serie de evenimente traditionale care reflecta spiritul autentic al diferitelor sale regiuni.
Edilul orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a demonstrat in cele cateva luni de cand se afla in aceasta functie, ca stie sa administreze eficient localitatea de care raspunde.
Reaparitia beach-barurilor pe plajele din statiunea Mamaia a devenit o realitate in ultimele zile. Insa, autorizatiile pentru aceste constructii se dau numai daca firma ce doreste sa deschida pe plaja o astfel de locatie intruneste o serie de conditii stricte.
Eforie Nord si Eforie Sud se confrunta, asa cum arata cotidianul nostru si saptamana trecuta, cu probleme extrem de grave in ceea ce priveste malurile si falezele, care au intrat intr-un avansat proces de eroziune.
Ziaristii craioveni au fost trecuti, de ieri, pe lista neagra a primarului Antonie Solomon. Spumegand de furie ca acestia au scos la iveala in ultimele zile tot felul de nereguli, tolerate de el, Solomon a decis sa le restrictioneze accesul in Primaria Craiova.
google-analytics.com